Massage Centrum Apeldoorn

Bewust leven, gelukkig leven, gezond leven. Ontspannen, hoe doe je dat ook alweer?
Als je stress ervaart, is ‘even ontspannen’ makkelijker gezegd dan gedaan. We zitten zo in ons hoofd en hebben zulke drukke agenda’s dat we dat ontspannen een beetje zijn verleerd. Massage is de eerste stap naar een relaxter leven. Massage Centrum Apeldoorn biedt heel veel verschillende soorten massages aan, o.a. Ontspanningsmassage, Hotstone massage,Therapeutische massage, Sportmassage en Zwangerschapsmassage op de speciale prénataltafel met borst en buikuitsparing. Wij zijn de enige in Apeldoorn en omgeving met deze tafels! Maar je kunt bij ons ook terecht voor een massage met een meer specifieke klacht, bijv. Hoofdpijnmassage, Rugpijnmassage of een Fibromassage speciaal voor fibromyalgiepatienten, een Ayurvedische wellnessmassage of een Aromatouch massage. Als u op zoek bent naar een professionele massage die gegeven word met de juiste intentie dan bent u op het goede adres bij Massage Centrum Apeldoorn!

Massage Centrum Apeldoorn is de plek om een kwalitatief goede massage te ontvangen en daarnaast het gevoel te hebben dat je gezien en gehoord wordt in wie jij bent. Het is een plek waar je mag uitrusten en waar tijd en aandacht is voor jouw lichaam, ziel en geest. Je mag je lichaam weer gaan voelen en stress en andere ongemakken daardoor loslaten. Elke massage wordt afgestemd op de persoon zelf, op die manier krijg je altijd de massage die bij jou past! De ontwikkeling van de masseur bepaald altijd het niveau van de massage. Ieder mens heeft behoefte aan aanraking en massage maar het moet wel gebeuren op de manier die bij je past. Als je een geboren masseur bent kun je deze diepere laag bereiken in de massage en aanvoelen waar de behoefte van de persoon ligt. Massage is dan een hele mooie manier om iemand weer bij zichzelf thuis te laten komen.

Gezond door massage
Dankzij massages word je minder snel ziek vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem en ook lichamelijke ziektes die worden veroorzaakt door stress krijgen minder kans. Verder nemen ook psychische klachten als onrust en stress af of worden voorkomen. De resultaten van het wetenschappelijk onderzoek zijn heel duidelijk; massage is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen. MCA is een Massagecentrum met een hart! Hart voor de mensen die er komen en met oprechte aandacht voor de behoefte van de persoon. Je kunt duizend keer een massage krijgen maar je zult het direct voelen wanneer je echt wordt aangeraakt...