Afbeelding van Juliette

Het Zelfliefde en Authenticiteitstraject 'Vrouw in haar kracht'

Dit is een uniek behandeltraject bestaande uit 9 behandelingen van 1,5 a 2 uur die helemaal aangepast zijn op jouw lichaam, ziel en geest.

  • De Energetische Behandelingen zorgen ervoor dat de blokkades in je energiesysteem worden doorbroken, het tekort aan energie weer aangevuld word en het weer gaat stromen.
  • De Kosmische Massages brengen je in contact met het pad van jouw ziel.
  • De Coachingsgesprekken zorgen ervoor dat er meer bewustzijn in jezelf plaats vindt wat zorgt voor geestelijke groei en innerlijke rust.

Door deze holistische aanpak treedt er op alle vlakken heling, inzicht en eigenliefde op.

Dit behandeltraject werkt o.a. helend bij klachten als een burn-out, depressie, vermoeidheidsklachten, hoog sensitiviteit, overgangsklachten, verdriet, boosheid, trauma’s, rouw en relatieproblemen.

Je komt door dit behandeltraject versneld in een transformatieproces terecht waardoor jouw talenten en je zielsmissie in dit leven weer helder mogen worden.

Dit traject wordt alleen aan vrouwen gegeven.

Betaling in 3 termijnen is mogelijk tegen een extra vergoeding van € 25,- administratiekosten.

Details

  • Kosten: 895,00 euro
  • Locatie: Massage Centrum Apeldoorn
  • Adres: Henri Dunantlaan 6 Apeldoorn

Contact met Juliette

Laat hier je persoonlijke gegevens achter voor een gratis intakegesprek. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug. In dit gesprek kijken we of ik wat voor jou kan betekenen. Natuurlijk kan je ook bellen voor meer informatie.

Warme groet,

Juliette